avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Angajare Regii Autonome
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Angajare Regii Autonome

Buna dimineata

Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii Autonome - prin numire sau concurs? Legea care reglementeaza regiile autonome face referire doar la consiliie de administratie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sara1986 , utilizator 10:17, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua

Eu am vrut sa stiu daca este prevazut expres, in lege, ca pentru angajare este obligatoriu concurs. In lege se face referire doar la consiliul de administratie - cum sunt numiti, mandat, Dar pentru ceilalti angajati? Astfel cum este pentru functionarii publici - Statutul functionarilor publici - Legea 188/1999.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare regii autonome Sara1986 Sara1986 Buna dimineata Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii autonome - prin numire sau concurs? Legea care reglementeaza regiile autonome face referire doar ... (vezi toată discuția)
Angajare regie autonoma simona_j simona_j Buna ziua! Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii Autonome - prin numire sau concurs? As dori , de asemenea, sa stiu baza legala care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati la functionari publici rogilg1 rogilg1 am urmatoarea dilema: Fac parte din consiliul de administratie a unei societati si urmeaza sa dau examen pentru un post de sef serviciu taxe si impozite din ... (vezi toată discuția)