avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare regie autonoma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare regie autonoma

Buna ziua! Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii Autonome - prin numire sau concurs? As dori , de asemenea, sa stiu baza legala care reglementeaza acest aspect. Precizez ca regia autonoma a fost infiintata in baza Legii 15/1990 privind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale si a hotararii consilului local. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
simona_j, utilizator
Cel mai recent răspuns: simona_j , utilizator 13:56, 3 Mai 2018
Nu au cum sa se faca prin numire angajarile , intrucat persoanele incadrate la o R.A. nu au calitatea de functionari publici.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns! Reformulez intrebarea: Pentru angajare intr-o regie automa se considera suficient interviul sau este necesar concursul?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
simona_j, utilizator
Cu toate ca nu este precizat in legislatie, din practica intalnita la R.A., angajarea se face prin concurs.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare regii autonome Sara1986 Sara1986 Buna dimineata Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii Autonome - prin numire sau concurs? Legea care reglementeaza regiile autonome face referire doar ... (vezi toată discuția)
Angajare regii autonome Sara1986 Sara1986 Buna dimineata Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii autonome - prin numire sau concurs? Legea care reglementeaza regiile autonome face referire doar ... (vezi toată discuția)
Decizie primar Lielena Lielena Lucrez la o regie autonoma de servicii publice aflata in subordinea consiliului local al orasului. De curand s-a infiintat o societate de gospodarire urbana ... (vezi toată discuția)