avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs angajare in sistemul sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs angajare in sistemul sanitar

Cndidat la un concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical,care in urma analizelor medicale s a descoperit ca este infectat cu virusul hepatic C,mai poate participa la concurs si daca este admis se poate angaja?

Alte discuții în legătură

Ma pot pensiona pe caz de boala? bulgariu laurentiu bulgariu laurentiu lucrez din 1992 cu carte de munca pana in iulie 2019. am ciroza hepatica descoperita in 2013. ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
O mica problema - pericol de infectie? mariusstetco mariusstetco Buna , azi m-am tuns si aia care m-a tuns, ma ciupit/taiat putin cu foarfeca, o zgarietura dar a iesit putin sange, mi-a pus acolo niste alcool medicinal, si ... (vezi toată discuția)
Citomegalovirus contactat la locul de munca Anca Corches Anca Corches Buna ziua. Lucrez intr-o scoala specială, cu copii cu dizabilitati multiple. În urma unor analize medicale am descoperit ca am o infecție veche (IgG) cu ... (vezi toată discuția)