avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vector fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vector fiscal

Buna ziua. Sunt administratora la asociatie de proprietari. In anul 2016 s-a dat lege pentru ca si asociiatiile sa declare veniturile in decl101 chiar daca nu se impoziteaza. Am declarat in vectorul fiscal, chiar daca de fapt nu la orice venituri se referea legea ci numai la cele rezultate din exploatarea cladirii. Noi , administratorii nu am cunoscut acest amanunt principal si am declarat si venituri din penalizari. Acum am vrut sa modific vectorul fiscal si mi-a spus de la ANAF ca primesc amenda daca declar ca nu am venituri incepand cu 01.01.2018. Ma puteti ajuta sa reglez aceasta situatie? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Formularul 700 la trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Cum se completeaza formularul 700 pentru trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor(inclusiv contributia ... (vezi toată discuția)
Inchirieri spatii comune dan61 dan61 Buna seara,v-as ruga sa-mi spuneti daca la o asociatie de proprietari se inchiriaza spatiile comune si se obtine un profit lunar,trebuie declarat la ANAF si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 david ionica david ionica Buna seara. Va rog sa ma sprijiniti in completarea declaratiei 101. Precizez ca sunt admin la o asociatie de proprietari si veniturile asociatiilor nu sunt ... (vezi toată discuția)