avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... flagrant - cine il poate organiza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

flagrant - cine il poate organiza

Conform articolului de mai jos trebuie sa fiu notificat anterior convorbirilor.
Ce institutie poate organiza un flagrant in acest sens pentru a observa daca se aplica legea si informatiile data sunt si altele decat cele privitoare la functia si durata angajarii. Nu stiu daca-i revine si fostului angajator sarcina notificarii.
ART. 29
(4) Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la functiile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:55, 18 Octombrie 2009
Nu a-ti precizat concret ,la ce va referiti cand invocati ca si necesar organizarea de flagrant ,in conditiile mentionarii unei situatii de raport de munca.
Reveniti cu precizari concrete
ynocentta a scris:

Nu a-ti precizat concret ,la ce va referiti cand invocati ca si necesar organizarea de flagrant ,in conditiile mentionarii unei situatii de raport de munca.
Reveniti cu precizari concrete

Nu inteleg ce doriti sa spuneti. Este necesar organizarea de flagrant pentru intretinerea respectului fata de lege. Asta poate sau nu include viitorul angajator dar include cu siguranta fostul angajator, fiindca pe el il suspectez ca ma va vorbi de rau.
Stimate user,organizarea de flagrant nu se realizeaza la simpla dvs suspectare ca veti fi vorbit de rau .
Institutia flagrantului,impune conditii stricte .
Exista autoritati care au in limitele de competenta realizarea si organizarea de actiuni de flagrant,dar care sunt competente sa demareze si sa desfasoare aceste formalitati,numai in cazuri legal prevazute ,in care nu se subinscrie situatia dvs.
Am intrebat care institutii se ocupa de flagrant, respectiv care are jurisdictia pentru acest tip de infractiune, nu daca exista autoritati care organizeza flagrant. Situatia mea, fiindca nu v-ati interesat, va informez ca e una penala, amenintare si santaj.

Asadar, cine organizeaza flagrante in amenintare si santaj. Procurorii? Comisarii? Cum? Prin cerere la politie?

P.S. Insulta si calomnia au fost reincriminate in CP din cate stiu.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
w0lfshad3, utilizator
Situatia mea ,fiindca nu v-ati interesat ,va informez ca e una penala,amenintare si santaj

1-Autorul topicului,daca chiar are interes sa fie compent informat,are obligatia sa puna la dispozitie amanunte,elemente si indicii in baza carora ,aceia care isi asuma responsabilitatea sa emita raspuns,sa-si poata sustine opinia in baza datelor liber furnizate
2-Referitor la problema dvs,autoritatea care se ocupa de organizarea actiunii de flagarnt este Ministerul Public prin Parchetul de pe langa Tribunal competent in raza unde se afla domiciliul petentului solicitant .In situatia in care apreciati ca se impune organizarea unei atari actiuni,aveti dreptul si va revine obligatia a informa procurorul special autorizat din cadrul parchetului responsabil cu toate amanuntele si motivele care apreciati ca impun actiunea .In limita de competenta procurorul analizeaza probele,aspectele,circumstantele furnizate si daca,
apreciaza ca acestea se incadreaza sub incidenta legii speciale,dispune prin ordonanta masurile legale pentru organizarea actiunii.
Daca mai aveti nelamuriri,precizati-le .

Alte discuții în legătură

Inregistrarea telefonica nikescu nikescu Pot face plangere penala pe baza unei inregistrari dintre subsemnatul si suspect? (vezi toată discuția)
Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta? nicoleta1975 nicoleta1975 Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta? (vezi toată discuția)
Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)