avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura anulare comanda de transport
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura anulare comanda de transport

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cum se factureaza o anulare de comanda de transport: cu, sau fara TVA?
Daca se poate si baza legala.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 14:12, 13 Ianuarie 2018
Prea putine informatii ne-ati dat pentru un raspuns concret.Aveti un contract de transport cu un beneficiar care a anulat comanda de transport si doriti despagubiri(penalitati)? Facturare fara TVA in cazul penalitatilor ( CF . art 286.alin 4,lit b)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum facturez danuuu danuuu O firma de transport din Romania face un transport de marfa catre Serbia o firma din serbia? cu tva sau fara? Firma din romania face catre serbia un transport ... (vezi toată discuția)
Scutire tva crinarug crinarug Firma X din Romania (CAEN 5229) are un contract incheiat cu o firma din China, in calitate de casa de expeditie, pentru care primeste facurile de transport ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)