avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Atribuire in SEAP servicii, urmata de contractare cu ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Atribuire in SEAP servicii, urmata de contractare cu alt operator

Buna ziua! In luna Octombrie a anului trecut o Autoritate Contractanta a achizitionat de la societatea noastra servicii de dirigentie de santie la un obiectiv de investitie constructii.. Executia lucrarilor la obiectivul de investitii a inceput doar acum si am aflat ca Autoritatea Contractanta a contractat serviciile de la alt prestator de servicii. Am verificat si, intr-adevar, in luna Decembrie 2017, a achizitionat aceleasi servicii pe care ni le atribuise noua prin SEAP unei alte firme. Va rog sa ma ajutati, se poate anula acest contract semnat cu celalalt prestator de servicii si sa se incheie cu noi contractul? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
danatmr9, utilizator

Alte discuții în legătură

Laborator autorizat - din partea firmei de dirigentie danatmr9 danatmr9 Apare conflict de interese daca firma de dirigentie de la o lucrare (pe fonduri europene) executa probele pentru retele si instalatii? Mentionez ca firma are ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Conditie vechime minima pentru specialisti cateldestept cateldestept Este vorba despre o licitatie in care autoritatea contractanta pentru achizitionarea serviciilor de dirigentie de santier a impus o conditie , in documentatia ... (vezi toată discuția)