avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent crestere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent crestere

Buna ziua,mi-am deschis un PFA dar nu am stiut ca imi afecteaza indemnizatia de crestere copil.Acum vreau sa imi depun dosarul pentru stimulent.Actele PFA-ului au iesit pe data de 21.12.2017.Am depus pe data de 09.01 declaratia 220.As avea 2 intrebari:credeti ca pot beneficia de stimulent daca mi-am depus demisia pe data de 10.01.2018?in cat timp iese decizia dupa ce am depus declaratia 220?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Mada87lina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mada87lina , utilizator 21:38, 10 Ianuarie 2018
Sunteti in CCC ?
Da,copilul face doi ani in mai
Puteti sa va depuneti actele pentru stimulent ... insa intrebati la AJPIS ce trebuie sa aduceti de la ANAF.
Am inteles.Din cate am mai citit trebuie sa duc copie dupa decizia de la declaratia 220.Aveti idee in cat timp vine de la depunere?
Nu am cunostinta de asa ceva ....mergeti la ANAF si intrebati.

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Mada87lina Mada87lina Mi-am deschis un PFA pe data de 21.12.2017 si am depus declaratia 220 pe un venit estimat.Eu sunt in CCC.Inca nu am inceput nici o activitate pe PFA.Din ce ... (vezi toată discuția)
Ccc Mada87lina Mada87lina Daca am deschis un PFA si sunt in CCC,beneficiez de indemnizatie daca suspend CIM-ul...asa am inteles...si daca venitul nu este mai mare de 3000 lei?dar daca ... (vezi toată discuția)
Pot pierde indemnizatia de crestere a copilului daca ... adrianau adrianau Buna ! Am o intrebare. Momentan sunt in concediu de crestere a copilului si primesc lunar indemnizatia aferenta. In 2012 mi-am deschis un PFA care a fost ... (vezi toată discuția)