avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Mi-am deschis un PFA pe data de 21.12.2017 si am depus declaratia 220 pe un venit estimat.Eu sunt in CCC.Inca nu am inceput nici o activitate pe PFA.Din ce moment se intrerupe CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 11 Ianuarie 2018
De la data depunerii cererii pentru acordarea stimulentului de insertie.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent crestere Mada87lina Mada87lina Buna ziua,mi-am deschis un PFA dar nu am stiut ca imi afecteaza indemnizatia de crestere copil.Acum vreau sa imi depun dosarul pentru stimulent.Actele PFA-ului ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)
Cu respect îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie sa contina ... V2000 V2000 Buna ziua îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie sa contina dosarul pentru stimulentul de insertie ?? Multumesc (vezi toată discuția)