avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... localizare telefon mobil
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

localizare telefon mobil

buna ziua,e legal ca o persoana particulara neautorizata sa-mi localizeze telefonul mobil fara voia mea?este necesar sa instaleze program in telefonul meu pt a ma localiza?
Cel mai recent răspuns: Vulturudac , utilizator 11:52, 5 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal ca persoana neautorizata sa va monitorizeze telefonul
Monitorizarea telefoanelor nu este conditionata numai de instalare programe speciale
Telefoanele generatie noua pot fi localizate fara program instalat in telefon
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
La ce va referiti cand spuneti " neautorizata". Mai multe detalii despre situatia de fapt ar fi oportune pentru a incerca sa va raspundem!
daca cel care ma spioneaza e nepot sau fiu de comisar sef de politie,unde depun plangere?
banuiesc ca la politie e pierdere de vreme si chiar periculos sa depun plangere...
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Vulturudac, utilizator
Da, daca nu va localizeaza el, sigur va localizeaza Google, Apple sau Microsoft. Daca nu va place, renuntati la mobil. Valabil si pentru tableta si mai nou pentru laptop.
da,dar la aia de care ziceti dvs le dau eu acceptul sau nu,dupa ce mi-l cer ei...si ei nu o fac cu scop de batjocura sau sfidare sau altceva care ar contraveni demnitatii si drepturilor mele...e o mica diferenta,totusi...
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Vulturudac, utilizator

Alte discuții în legătură

Localizare telefon creatza91 creatza91 Stie cineva cam cu ce precizie poti fi localizat cu ajutorul telefonului mobil? Adica se induca zona, gen \\"Piata Unirii\\" sau iti poate spune chiar si daca ... (vezi toată discuția)
Cand se poate cere localizarea telefonului mobil ? - in practica lapapucii lapapucii In practica, cam pentru ce gen de fapte se poate cere \\"localicarea telefonului mobil\\"? Banuiesc ca aceea localizare costa, si nu se ofera pt. fapte gen ... (vezi toată discuția)
Telefon ascultat Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Am telefonul ascultat si chiar cand nu vb la tel . Am intentat divort iar sotul meu nu imi da pace ,asculta tel meu dar si al persoanelor ... (vezi toată discuția)