buna ziua,e legal ca o persoana particulara neautorizata sa-mi localizeze telefonul mobil fara voia mea?este necesar sa instaleze program in telefonul meu pt a ma localiza?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este legal ca persoana neautorizata sa va monitorizeze telefonul
Monitorizarea telefoanelor nu este conditionata numai de instalare programe speciale
Telefoanele generatie noua pot fi localizate fara program instalat in telefon
daca cel care ma spioneaza e nepot sau fiu de comisar sef de politie,unde depun plangere?
banuiesc ca la politie e pierdere de vreme si chiar periculos sa depun plangere...
Da, daca nu va localizeaza el, sigur va localizeaza Google, Apple sau Microsoft. Daca nu va place, renuntati la mobil. Valabil si pentru tableta si mai nou pentru laptop.
da,dar la aia de care ziceti dvs le dau eu acceptul sau nu,dupa ce mi-l cer ei...si ei nu o fac cu scop de batjocura sau sfidare sau altceva care ar contraveni demnitatii si drepturilor mele...e o mica diferenta,totusi...
Localizare telefon
creatza91
Stie cineva cam cu ce precizie poti fi localizat cu ajutorul telefonului mobil? Adica se induca zona, gen \\"Piata Unirii\\" sau iti poate spune chiar si daca ... (vezi toată discuția)