avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... localizare telefon mobil
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

localizare telefon mobil

buna ziua,e legal ca o persoana particulara neautorizata sa-mi localizeze telefonul mobil fara voia mea?este necesar sa instaleze program in telefonul meu pt a ma localiza?
Cel mai recent răspuns: Vulturudac , utilizator 11:52, 5 Februarie 2018
Google, Apple si Microsoft folosesc acele date in scop comercial, de ex. le pot vinde tertilor. Si in mod clar guvernele/politiile nationale au acces la ele.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
tgeorgescu, utilizator
asta anunta si ei,Google,Apple si Microsoft cand cer aprobare de localizare,iti spun cu ce scop fac ce fac si e normal ca guvernele si agentiile lor sa aiba acces la astfel de date...dar totul e legal,cel putin teoretic si pana la dovezi contrarii...nu e cazul meu!eu vorbesc despre persoane fizice,particulare, care nu au drept legal sa ma urmareasca ,sa mi asculte telefonul mie si familiei mele,sa ma localizeze,sa mi urmareasca netul si care fac toate astea in scop de batjocura si sfidare...si poate si in alte scopuri pe care eu inca nu le cunosc...dar pe care sper sa le afle cei in drept...
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Vulturudac, utilizator
Pt a dovedi mai concret ascultarea telefonului pot cere expertiza pe banii statului?eventual dupa depunerea plangerii penale?
E o poveste cu multi "daca": daca e important, daca e un pericol real, daca aveti argumente convingatoare, daca este ceva care poate reiesi din investigatii, etc.
Drepturile si libertatile omului sunt importante,altfel nu erau enuntate de O.N.U.
Daca nu era pericol,nu era pedepsit de codul penal
Eu vorbesc de lucruri reale,pățite de mine
Investigatia nu depinde de mine ci de cinstea,demnitatea,buna intentie si priceperea anchetatorilor...
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Vulturudac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Localizare telefon creatza91 creatza91 Stie cineva cam cu ce precizie poti fi localizat cu ajutorul telefonului mobil? Adica se induca zona, gen \\"Piata Unirii\\" sau iti poate spune chiar si daca ... (vezi toată discuția)
Cand se poate cere localizarea telefonului mobil ? - in practica lapapucii lapapucii In practica, cam pentru ce gen de fapte se poate cere \\"localicarea telefonului mobil\\"? Banuiesc ca aceea localizare costa, si nu se ofera pt. fapte gen ... (vezi toată discuția)
Telefon ascultat Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Am telefonul ascultat si chiar cand nu vb la tel . Am intentat divort iar sotul meu nu imi da pace ,asculta tel meu dar si al persoanelor ... (vezi toată discuția)