avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie declaratie 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie declaratie 220

In cate zile de la depunerea declaratiei 220 se primeste decizia?
Cel mai recent răspuns: Mada87lina , utilizator 13:35, 11 Ianuarie 2018
Nu este termen prevazut in lege pentru asa ceva. Daca credeti ca a trecut suficient timp si din diferite motive nu ati intrat in posesia acelei decizii, puteti merge la finante si sa solicitati inspectorului de care apartineti o copie pe care o primiti pe loc.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Multumesc mul!trebuie sa depun dosarul pentru stimulentul de insertie si am nevoie de copie dupa decizie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie adrianamis adrianamis Buna ziua, As dori sa stiu daca beneficiez de stimulentul de insetie in conditia in care ma intorc la servici cu 1 luna inainte de a implini copilul 1 an? ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fara a intra in ccc lungtufloguflo lungtufloguflo As dori sa ma lamuriti cu privire la stimulentul de insertie. sotia mea a nascut si nu a avut loc de munca, iar eu as vrea sa imi fac actele pt stimulentul ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)