avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

Buna ziua,
As dori sa stiu daca beneficiez de stimulentul de insetie in conditia in care ma intorc la servici cu 1 luna inainte de a implini copilul 1 an? Daca da, cu cat timp inainte tebuie sa depun dosarul privint acordarea stimulentului de insertie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:46, 30 Ianuarie 2013
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la 1 an si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. - Nu va trebuie un dosar special, va prezentati la Primarie (unde ati depus dosarul pentru CCC) cu o copie dupa decizia de incetare a suspendarii contractului individual de munca si reluare a activitatii si solicitati stimulentul de insertie.
- La Primarie mergeti imediat ce intrati in posesia deciziei de reluare a activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie leon27ro leon27ro Sunt in CCC si am optat pentru doi ani, dar intentionez sa ma intorc la munca mai devreme (la 1 an si 4 luni) Beneficiez de stimulent de insertie? Sotul ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)