avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina fara acte

Buna ziua , am si eu o problema am cumparat o masina de la o cunostinta fara vre-un contract , ulterior am vanduto persoana de la care am cumparat masina vrea so radieze ne avand nici un act vrea sa facem un contract de vanzare cumparere si so radieze prin judecatorie as vrea sa stiu din punct de vedere legal care este riscul meu daca fac acest contract va multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Eulak , utilizator 17:02, 13 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Masina cum ati vandut-o, tot fara acte?
Il cunoasteti pe cel caruia i-ati vandut-o?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Fara contract am vanduto il cunosc dar si el a vanduto mai departe si i sa pierdut urma

Poi proprietarul in acte "spune " ca are nevoie de acest contract ca dovada ca a vandut masina pentru a o putea radia
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Veti fi obligat in instanta sa incheiati contractul de v/c iar ulterior dvs veti fi obligat sa il dati in judecata pe cel caruia i-ati vandut-o sa incheiati cvc si tot asa.
Poi nu mai stiu cui iam vanduto nume nimic ce se intampla ?

Alte discuții în legătură

Cvc auto unamed unamed am cumparat o masina neimatriculata pe baza de un cvc la un birou notarial. cvc a ramas la mine , dar pers care mi-a vandut-o a pastrat si cvc vechi intre ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o masina cu actele vandute? pirina pirina Buna ziua, am urmatoarea problema: in urma unui accident rutier am primit de la asigurari dauna totala iar masina (ce a mai ramas din ea) a ramas in posesia ... (vezi toată discuția)
Radiere fara acte 2018 mimiela mimiela Daca cel caruia i-a fost vanduta masina nu mai este in tara , iar cui i-a vadut-o nu este de gasit, iar soarta masinii se presupune ca a fost faramata la fier ... (vezi toată discuția)