avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere fara acte 2018
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere fara acte 2018

Daca cel caruia i-a fost vanduta masina nu mai este in tara , iar cui i-a vadut-o nu este de gasit, iar soarta masinii se presupune ca a fost faramata la fier vechi , cum pot radia masina, ne avand nici un act ?
Cel mai recent răspuns: mimiela , utilizator 15:24, 31 Octombrie 2018
Faceti precizari privitoare la cel caruia -a fost vanduta masina si cui i-a vandut-o nu este de gasit
Nu faceti precizari relevante la vanzator ,la proprietarul vehiculului
Care este modalitatea de vanzare auto,au fost incheiate documente legale ?
Reveniti cu precizari relevante
Buna ziua. Propietarul masinii a dat spre folosinta indelungata , autorismul, unui cumnat ...acesta a vandut auto unui coleg , care nu mai are masina si declara ca a dus-o la un service clandestin si nu mai stie nimic de ea ...i s-a spus ca a luat foc , avand si toate actele in ea iar ca despagubire ia dat 200 de lei ...propietarul vrea sa radieze aceasta masina
Buna ziua. Propietarul masinii a dat spre folosinta indelungata , autorismul, unui cumnat ...acesta a vandut auto unui coleg , care nu mai are masina si declara ca a dus-o la un service clandestin si nu mai stie nimic de ea ...i s-a spus ca a luat foc , avand si toate actele in ea iar ca despagubire ia dat 200 de lei ...propietarul vrea sa radieze aceasta masina
nici o sansa de radiere , fara documente , sau cerere in instanta cu martori si ce documente au mai ramas la proprietar...sau urmas... slabe sanse .
Buna ziua . Nu au fost facute acte intre vanzator si cumparator...defapt masina a fost imprumutata pe tremen lung unui fost cumnat , care a vandut masina unui coleg ..ce a spus ca a luat foc int-un service improvizat si actele erau in masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara acte 2121969 2121969 Buna ziua, Am avut o masina dacia 1300 anul fabricatiei 1976. Am vandut-o in anul 2002 . Am dat toate actele masinii proprietarului la care am vandut-o. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Amenda din germania pentru o masina ceam vandut-o. SCY SCY Buna ziua. Am o poveste putin mai complicata. Anul trecut in Ianuarie am cumparat un autoturism BMW Seria 3 de la un vanzator privat din orasul meu. ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)