avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere masina fara acte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere masina fara acte

Buna ziua,
Am avut o masina dacia 1300 anul fabricatiei 1976. Am vandut-o in anul 2002 . Am dat toate actele masinii proprietarului la care am vandut-o. Eu nu am putut radia masina in 2002 deoarece cei de la politie au zis ca mai lipseste un act din dosar deoarece masina a fost recarosata in 1988. Actele masinii au ramas tot pe numele meu eu platind impozitul pe masina din 2002 pana in prezent. Actele le-am dat toate celui la care am vandut masina. Eu mai am doar o copie de pe cartea de identitate a vehiculului. Masina a fost dusa la fier vechi de catre cel caruia i-am vandut-o de vreo cativa ani si nu mai are nici un act de la masina.(asa mi-a spus la telefon).
As avea o intrebare: Cum pot radia masina la politie si sa o sterg de la taxe si impozite daca nu am nici un act in afara de copia cartii de identitate a vehiculului.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mimiela , utilizator 10:45, 29 Martie 2018
Si eu sunt in aceași situatie ,cand ai un raspuns te rog anunți și pe mine. Mersi.
Dacă este adevărată afirmația cumpărătorului potrivit căreia mașina a fost predată la un centru de dezmembrare și colectare fier vechi atunci mașina este radiată din circulație.
Mergeți la poliție si interesați-vă(prezentați si copia cărții de identitate a mașinii).


Daca cel caruia i-a fost vanduta masina nu mai este in tara , iar cui i-a vadut-o nu este de gasit, iar soarta masinii se presupune ca a fost faramata la fier vechi , cum pot radia masina, ne avand nici un act ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fara acte 2018 mimiela mimiela Daca cel caruia i-a fost vanduta masina nu mai este in tara , iar cui i-a vadut-o nu este de gasit, iar soarta masinii se presupune ca a fost faramata la fier ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Radiere la politie al unui auto fara acte de dezmembrare vaduva lacramioara vaduva lacramioara eu aveam o dacia 1300, pe care am vandut-o unora acum 16 ani pentru a o duce la fier vechi, toate actele sunt la mine, mai putin placutele de inmatriculare. Pe ... (vezi toată discuția)