avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere la politie al unui auto fara acte de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere la politie al unui auto fara acte de dezmembrare

eu aveam o dacia 1300, pe care am vandut-o unora acum 16 ani pentru a o duce la fier vechi, toate actele sunt la mine, mai putin placutele de inmatriculare. Pe vremea aia nu se dadea certificat de dezmembrare. Am reusit sa o scot de la primarie sa nu mai platesc impozit pentru ea, printr o declaratie la notar pe propria raspundere, dar cum o radiez de la politie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:56, 21 Decembrie 2018
radierea de la politie este simpla
Solicitati la politie sa se verifice baza de evidenta ,subliniati ca vehiculul a fost dezmembrat
Politia va dispune ardierea din oficiu a bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina master blaster master blaster hello everybody am facut cu cineva o chitanta de mana pt dacia mea in 2010. nu am vazut banii de la el nici pana acum, iar masina nu mai exista pt ca a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina pe care am dezmembrat-o in curte si am dat-o la fiare vechi? ciotec_carmen ciotec_carmen Buna ziua , Va rog sa mi spuneti si mie cum as putea sa radiez o masina pe care am dezmembrat-o acum ceva timp si am dat-o la fiare vechi ? Daca stiti si ... (vezi toată discuția)