avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie in extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie in extravilan

Buna ziua, detin in teren agricol, extravilan cu s = 3700 mp, intabulat. Acesta se afla la limita intravilanului, exact vecin cu intravilanul pe toata lungimea terenului cca 80 m. Practic sunt dupa ultima casa si curte pe o ulita pietruita. Am drum de acces pe un front de 50 m. Drumul este pe harti si continua si dupa mine. Am contract cu electrica la teren. Sunt inclus in extinderea P.U.G . care este in lucru, insa mai dureaza. Pot obtine un acord de principiu in acest sens si o HCL , cum ca sunt inclus in extinderea P.U.G. Acuma, doresc constructia unei case de vacanta, max 100 mp, p+m pe o placa de beton, fara adancime. In CU de la CL Cluj, ma obliga la realizare PUZ si trecere in intravilan a suprafetei, ceea ce imi implica costuri echivalente cu jumatate din constructie, timp si drumuri multe. Am alta posibilitate de realizare legala a constructiei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan athos84 athos84 Buna ziua, Am un teren extravilan, proprietate personala pe care am construit o casa. Terenul se afla la limita intravilanului, cu posibilitati de racordare ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu local pentru aprobare puz cosmincotinghiu cosmincotinghiu Buna,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare legata de o problema pe care o am cu un vecin.Sunt proprietarul unei parcelele de teren pe care am construit o ... (vezi toată discuția)