avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Nou intreprinzator
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Nou intreprinzator

Am pfa de 7 ani , as dori sa schimb activitatea si sa mi deschid o florărie.Ce ar trebui sa fac,pot sa accesez fonduri europene?
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 15:53, 7 Februarie 2018
Buna Ziua.
Exista mai multe varinate pentru a accesa fondurile europene pentru afacerea mai sus mentionata.
In primul rand sa va infiintati un srl si ulterior sa puteti accesa un fond european sau guvernamental.
O zi buna si spor in activitatea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru service și vopsitorie auto neacsuiulian1970@gmail.com neacsuiulian1970@gmail.com Am înființat o firma(SRL-D) in luna mai 2017 pe cod caen 4939 si doresc sa deschid un service si o vopsitorie auto in provincie prin fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Luiza_simon19 Luiza_simon19 Bună ziua!Intenționez sa îmi deschid o afacere de tip fast-food și vreau sa accesez fondurile europene îmi puteți da un pic mai multe informații și ce ... (vezi toată discuția)
Atelier mestersugareasc cu fonduri europene GYOGYO GYOGYO Buna ziua.A-si vrea sa infiintezi un atelier de prelucrarea pielii crude,croire,cusurea si vanzarea produselor din pielea prelucrateAm 57 de ani,am lucrat ca ... (vezi toată discuția)