avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu secundar sau punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu secundar sau punct de lucru?

Buna ziua.Doresc sa imi deschid un birou in vederea oferirii de servicii privind redactarea si implementarea planurilor de afaceri a caror sursa de finantare va proveni din fonduri europene.Am autorizat codul caen 7022 la sediu-terti de ceva ani, dar as dori sa imi deschid un birou intr-o localitate a aceluiasi judet.Mentionez ca voi colabora cu srl -uri, pfa etc, deci nu voi avea angajati.Ce este mai avantajos:sa imi deschid sediu secundar sau punct de lucru?
Activitatea principala a societatii nu are legatura cu codul caen secundar, respectiv 7022.

Alte discuții în legătură

Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Activitate la sediul social iopopescu99 iopopescu99 Buna ziua, Detin din 2011 un SRL, cod CAEN principal 7022 - consultanta de afaceri - si activitate declarata la clienti/terti. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Un alt srl - e o solutie buna? Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)