avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot lua concediu de crestere copil fara a beneficia de indemnizatie deoarece eu am 9 luni lucrate in ultimele 24 luni anterioare nasterii copilului si sa depuna sotul dosarul pentru stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: soaremar , utilizator 16:43, 11 Ianuarie 2018
Se poate sa beneficiati de CCC fara a primi indemnizatie pentru CCC.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie iulya_alina iulya_alina buna ziua, am si eu cateva nelamuriri pe care as dori sa le clarific. Sunt o mamica aflata in CIC care de luna viitoare urmeaza sa reiau servicul dupa noul ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil în cazul nerealizării de venituri anterior nașterii miha_r miha_r Bună ziua, Conform modificărilor apărute în legea privind acordarea indemnizației creșterii copilului, cele 12 luni minime de realizare venituri în ... (vezi toată discuția)