avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa ruina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa ruina

am cumparat o casa vache si am renovato,cand m-am dus sa-mi schimb adresa pe buletin am intimpinat greutati din partea celor de la ghiseu, pe motivul ca in acte casa este trecuta ruina .Am reusit pana la urma sa obtin eliberarea C.I.,pe adresa casei,dar ce pot face sa schimb cuvantul acela ..ruina ...din acte....sau ce sa fac sa am actele in regula (am cadastru facut la vanzare )
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:05, 11 Ianuarie 2018
In baza contractului de vanzare cumparare, ar fi trebuit sa obtineti de la Primarie o autorizatie de construire/renovare.
Daca aveti aceasta autorizatie, casa nu va mai figura ca ruina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren si casa de vanzare ContSters472229 ContSters472229 buna ziua parintii vor sa-mi dea cu contract de vanzare cumparare un teren cu casa batraneasca dobandita de la sora mamei cu contract de vanzare cumparare in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare Cris 78 Cris 78 Socrul meu a desfasurat o activitate comerciala in perioada 2013-2017 avand o firma PFA,existand un contract de comodat pentru sediu social avand adresa casei ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui pod Aiyana Aiyana Am incercat sa obtin raspuns la aceasta intrebare foarte importanta pentru mine si in alta categorie dar poate nu a fost cea mai potrivita alegere asa ca ... (vezi toată discuția)