avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS și CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS și CASS

Buna ziua,îmi puteți spune ,că persoana care nu realizez venituri ,cat e contribuția mea lunara in acest an la c.a s și cass?Anii trecuți am platit din buzunar la venitul minim contribuțiile respective(in 2017 numai cas,de cass fiind scutită,daca am înțeles bine,că persoana fara venituri).Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:19, 11 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru contributia la sanatate, aveti doua variante, asa cum a fost si anul trecut. Adica ori platii lunar cate 190 lei si sunteti asigurata permanent, ori veti plati de sapte ori contribuia lunara doar atunci cand veti avea nevoie de act doveditor ca suneti asgurata.
Contributia lunara la pensie 384 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate rbt rbt Buna ziua, am o întrebare va rog : in jud Calarasi am o matusa care a mers la Cas sa-si plateasca asig de sanatate din urma (iulie 2017) până in februarie ... (vezi toată discuția)
Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)