avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurari de sanatate

Buna ziua, am o întrebare va rog : in jud Calarasi am o matusa care a mers la Cas sa-si plateasca asig de sanatate din urma (iulie 2017) până in februarie anul acesta, a fost incasata cu 190 lei si pe lunile fe anul trecut. Precizez ca este o persoana fara venituri, si as vrea sa stiu daca poate face o reclamatie , ceva in avantajul ei, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:42, 10 Ianuarie 2018
Da, sa mearga acolo cu chitanta si sa explice ca anul trecut era 80 lei lunar cass. Sa nu fi inteles persoana de la ghiseu gresit perioada pentru care doreste sa plateasca. Sa nu ii fi luat in consideratie cealalta varianya adica nu platesti lunar dar cand doresti si ai nevoie de act doveditor ca esti asigurat, platesti de sapte ori contributia lunara de la data platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas și cass Oana Bianca Oana Bianca Buna ziua,îmi puteți spune ,că persoana care nu realizez venituri ,cat e contribuția mea lunara in acest an la c.a s și cass?Anii trecuți am platit din ... (vezi toată discuția)
Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cass 2018 persoana fara venit micmaria micmaria Buna ziua. Fiul meu are 30 de ani si nu lucreaza (este bolnav). Pentru a beneficiar de CASS am platit lunar de cativa ani contributia aferenta. Pentru anul ... (vezi toată discuția)