Buna ziua. Fiul meu are 30 de ani si nu lucreaza (este bolnav). Pentru a beneficiar de CASS am platit lunar de cativa ani contributia aferenta. Pentru anul 2018 am platit din ianuarie si pana in luna mai-lunar 190 de lei . Azi 31.07.2018 am dorit sa mai platesc contributia pentru 3 luni-iunie,iulie si august. Doamna de la ghiseu mi-a intocmit foaie de varsamant pe 2 luni si m-a trimis sa completez DECLARATIA UNICA. Deci, pana in momentul de fata pt. anul 2018 am platit pt. o persoana fara venit 1330 lei. iar declaratia unica a fost inregistrare cu data de azi, 31.07.2018. La data de 6 august fiul meu trebuie sa se prezinte la medic pt. reteta si consultatie.Este asigurat sau nu pt. perioada aug-dec .2018C
In mod normal, ar trebui sa apara ca fiind asigurat pentru ca nu a expirat termenul de plata a CASS pentru sumele datorate in baza declaratiei unice(15.12.2018). O zi buna!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.