Buna ziua tuturor! Dacă am depus declarația unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice si am platit 95 de lei( atât mi-a dat doamna de la ghișeu pe foaia de varsamant) pentru asigurarea medicală, cât este asigurarea valabila? Am fost la CAS Iasi si mi s-a dat adeverința.
95 de lei înseamnă valabilitate 2 săptămâni de cand se emite adeverința?
Sunt derutată pentru ca stiam ca trebuia sa platesc 190 de lei.
Mulțumesc!
Ati depus declartia unica in care ati bifat optiunea ca suteti persoana fara venit si platiti in anul 2018 pentru sase luni cate 190 lei si veti fi asigurata tot anul 2018. La inceputul anului urmator veti repeta procedura cu depunerea declaratiei unice dar sa vedem cat va fi pentru la anul salariul minim pe economie caci cass este 10% aplicat la acest salariul minim.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.