Buna ziua. Am card de sanatate valid. Am completat si depus in termen declaratia unica _form.604. Am achitat la finante 7X190=1330 lei deoarece sunt persoana fzica fara venit. M-am inregistrat la sediul CAS cu sumele achitate. Am depus la medic o copie dupa toate aceste documente(copie declaratie unica, copie foaie varsamant). Deoarece in fiecare luna revin la medic pentru reteta aceste lucruri nu sunt suficiente Intrebarea mea este- Cum demonstrez medicului ca sunt persoana asigurata? si pentru ceea ce am platit anul acesta pana cand beneficiez de aceasta asigurare?
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ceea ce ati dus este suficient. La un moment dat o sa vada si medicul in programul lui. Puteti sa verificati si dumneavoastra introducad datele la adresa [ link extern ] #
Am verificat si verific periodic si eu acel link referitor la calitatea de asigurat.Sunt asigurat conform acelui link. Multumesc frumos.
Dar pana cand sunt asigurat? pana in martie 2019 cand este termenul de depunere pt. o noua declaratie unica sau pana pa 01.01.2019?