avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce documente trebuie sa duc la medic pt. a demonstra ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce documente trebuie sa duc la medic pt. a demonstra calitatea de asigurat

Buna ziua. Am card de sanatate valid. Am completat si depus in termen declaratia unica _form.604. Am achitat la finante 7X190=1330 lei deoarece sunt persoana fzica fara venit. M-am inregistrat la sediul CAS cu sumele achitate. Am depus la medic o copie dupa toate aceste documente(copie declaratie unica, copie foaie varsamant). Deoarece in fiecare luna revin la medic pentru reteta aceste lucruri nu sunt suficiente Intrebarea mea este- Cum demonstrez medicului ca sunt persoana asigurata? si pentru ceea ce am platit anul acesta pana cand beneficiez de aceasta asigurare?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:53, 7 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce ati dus este suficient. La un moment dat o sa vada si medicul in programul lui. Puteti sa verificati si dumneavoastra introducad datele la adresa [ link extern ] #
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Am verificat si verific periodic si eu acel link referitor la calitatea de asigurat.Sunt asigurat conform acelui link. Multumesc frumos.
Dar pana cand sunt asigurat? pana in martie 2019 cand este termenul de depunere pt. o noua declaratie unica sau pana pa 01.01.2019?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pana in martie 2019 cand este termenul de depunere pt. o noua declaratie unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass 2018 persoana fara venit micmaria micmaria Buna ziua. Fiul meu are 30 de ani si nu lucreaza (este bolnav). Pentru a beneficiar de CASS am platit lunar de cativa ani contributia aferenta. Pentru anul ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate (cass) ca sa ma internez in spital florina123123 florina123123 Buna seara! In luna ianuarie 2019 am depus declaratia unica pentru 2019 optand pentru plata CASS in cazul in care obtin venituri sub platonul a 12 salarii ... (vezi toată discuția)
Am un pfa pe care nu-l folosesc ;venituri 0 in declaratii. Mira28 Mira28 Buna! Am un PFA pe care nu-l folosesc (venituri 0 - atat in declaratii, cat si in cont ) si depun anual declaratia unica, fara a plati alte taxe. Am obligatia ... (vezi toată discuția)