avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Necesitate bon fiscal?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Necesitate bon fiscal?

Buna ziua si multumesc mult pentru disponibilitatea de pana acum. Problema mea este urmatoarea: am o factura emisa de x si un bon de plata cu cardul.. ( copie comerciant) din acela pe care scrie tranzactie aprobata etc.. si atat. Pot face inscrierea in RJIP pe baza acelui bon? comerciantul a fost extrem de distrat iar eu total necunoscatoare la data respectiva iar suma nu e deloc de neglijat pentru ca reprezinta mai mult decat profitul pe intregul an :(.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elizastochita , utilizator 15:35, 12 Ianuarie 2018
Plata efectuata cu cardul va apare in extrasul de cont bancar, in zilele urmatoare platii efective. Inregistrarea platii facturii se va face pe baza extrasului de cont.
Slava domnului!!! Multumesc mult!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)