avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de poluare, locul depunerii cererii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de poluare, locul depunerii cererii

Buna ziua!
Conform legislatiei curente, am dreptul de a recupera contravaloarea taxei de poluare achitata in 2009 pentru autoturismul personal. Va rog sa imi comunicati daca depunerea documentatiei necesare este obligatorie la organul fiscal din judetul in care este inmatriculat autoturismul, sau este posibila la orice sediu ANAF din tara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ciprian.moraru , utilizator 18:13, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea se depune la organul fiscal de pe raza domiciliului dvs.
Ok, Va multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto justme_ando justme_ando am inmatriculat o masina in 28-29decembrie 2009 in judetul neamt,si am platit undeva pe la 1700 de euro.pana acum nu am depus nici o cerere de restituire a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)