avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca perioada determiinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca perioada determiinata

Am contract de munca pe perioada determinată,la 31 ianuarie se incheie contractul,sunt însărcinată la acea data voi avea 15 saptamani de sarcina ,imi pot înceta contractul? Specific ca i am notificat cu privire la starea mea de gravidiitate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 12 Ianuarie 2018
Contractul pe perioada determinata inceteaza indiferent de starea de graviditate. Depuneti actele pentru somaj.
Potrivit art.49 alin.5 C.mun., de fiecare data cand in timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de incetare de drept a contractului individual de munca, cauza de incetare de drept prevaleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata cata8 cata8 Sunt insarcinata. In prezent sunt in concediu medical.Contractul expira pe 19.07.18. Patronul este obligat sa-mi prelungeasca contractul de munca ? Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua didi81 didi81 va rog sa ma ajutati cu un raspuns!sunt insarcinata in 16 saptamani,sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata.am anuntat la resurse umane ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim determinat pt cazuri speciale raluca mazilu raluca mazilu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt salariata la o firma si am contract pe durata determinata. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata. Din ... (vezi toată discuția)