avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotatare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotatare judecatoreasca

O hotarare judecatoreasca se aplica daca aceasta este atacata dosarul fiind in curs de judecare si nu reste definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: mady2271 , utilizator 11:37, 18 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Pana sentinta nu este definitiva, daca a fost atacata, nu poate sa fie pusa in aplicare.
C
hiar daca este vorba de vizita copilului. In hotarare scrie ca are dreptul sa-l viziteze in primul si al treilea week. O singura data a respectat termenul si atunci a facut plangere la politie ca nu respect hotararea cu toate ca i-am dat copilul.
Sunt situatii in care hotararea primei instante este executorie cum este cazul ordonantei de plata.- art 1025 C.proc.civ
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
Este vorba de programul de vizita al copilului. Cu toate ca am respectat aceasta hotarare el nu a venit sa vada copilul in decursul anului 2017 decat de 4 ori adica de trei ori nu in perioada citata in hotarare si o data in perioada din hotarare. Singura data cand a respectat el hotararea a fost insotit de mama sa si de inca o persoana straina care a inceput sa filmeze de cand am deschis usa. I-am spus sa nu mai filmeze ca nu o cuunosc iar aceasta nu a incetat si atunci am sunat la 112.
Echipajul s-a deplasat la domiciliu dar nici macar nu ia cerut sa se legitimeze si nu a fost nici consemnata in procesul verbal. Tinand cont ca locuiesc intr-un bloc de proprietari iar eu fiind proprietara in acel bloc consider ca politia ar fi trebuit sa o legitimeze sa vada in calitate de ce filmeaza . Stiu ca in fata blocului este spatiu public dar nu si pe o scara de bloc decat cu acordul proprietarilor.
Tatal fetitei a depus o plangere penala nr 36.581/16.10.2017 sub aspectul de savarsire infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului. Pana la aceasta data nu am fost interogata in acest dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi vad fetița gabriels25 gabriels25 Buna ziua. Cum pot sa procedez sa imi vizitez fetita in varsta de un an.?? Eu cu mama ei am ramas prieteni dupa despartire dar părinții acesteia nu imi ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program de vizitare minor drcri drcri Buna ziua, in urma cu un an am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in urma careia am dreptul sa am relatii personale cu fetita mea in ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru deranjarea linistii publice prin zgomote si larma catax24 catax24 Intr-una din zilele acestea ma intorceam acasa, in jurul orei 12 noaptea. Circulam pe trotuar iar in fatea mea la cativa pasi se afla un alt individ (pe care ... (vezi toată discuția)