C
hiar daca este vorba de vizita copilului. In hotarare scrie ca are dreptul sa-l viziteze in primul si al treilea week. O singura data a respectat termenul si atunci a facut plangere la politie ca nu respect hotararea cu toate ca i-am dat copilul.
Este vorba de programul de vizita al copilului. Cu toate ca am respectat aceasta hotarare el nu a venit sa vada copilul in decursul anului 2017 decat de 4 ori adica de trei ori nu in perioada citata in hotarare si o data in perioada din hotarare. Singura data cand a respectat el hotararea a fost insotit de mama sa si de inca o persoana straina care a inceput sa filmeze de cand am deschis usa. I-am spus sa nu mai filmeze ca nu o cuunosc iar aceasta nu a incetat si atunci am sunat la 112.
Echipajul s-a deplasat la domiciliu dar nici macar nu ia cerut sa se legitimeze si nu a fost nici consemnata in procesul verbal. Tinand cont ca locuiesc intr-un bloc de proprietari iar eu fiind proprietara in acel bloc consider ca politia ar fi trebuit sa o legitimeze sa vada in calitate de ce filmeaza . Stiu ca in fata blocului este spatiu public dar nu si pe o scara de bloc decat cu acordul proprietarilor.
Tatal fetitei a depus o plangere penala nr 36.581/16.10.2017 sub aspectul de savarsire infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului. Pana la aceasta data nu am fost interogata in acest dosar.