avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa imi vad fetița
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa imi vad fetița

Buna ziua. Cum pot sa procedez sa imi vizitez fetita in varsta de un an.?? Eu cu mama ei am ramas prieteni dupa despartire dar părinții acesteia nu imi permit sa imi vizitez copilul. Dupa despartire eu si mama fetiței am stabilit sa vorbim in fiecare zi la camera sa vad fata sa o vizitez si pot sa o iau in week-end la mine deoarece nu mai alapteaza. Dar nu pot sa imi vad copilul ca părinții ei ii interzic sa mai vorbească cu mine si as vrea un sfat daca se poate.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:58, 22 Ianuarie 2018
Trebuie deschis proces si obținută hotărâre judecătorească.
Apoi veti pune în executare hotărârea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul parintelui la vizitarea copilului Andrea Nagy Andrea Nagy Sunt divortat iar fetita a ramas sub tutela mamei.In hartiile de la tribunal ea,fosta sotie, si-a declarat adresa din buletin care e la 30 de km de oras(o ... (vezi toată discuția)
Refuz program vizita ContSters245248 ContSters245248 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema delicata si am nevoie de un sfat. Fetita mea in varsta de 9 ani, refuza sa mai mearga in vizita la tatal ei, vizita ... (vezi toată discuția)
De cand pot lua fetita pe la mine davioforce davioforce buna ZIUA,AM O FETITA DE 9 luni si sunt despartit de mama ei,iar de la varsta de 5luni numai suge de la san pt ca a ramas fara lapte...intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)