avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire ANRP grevata de datorii la bugetul de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire ANRP grevata de datorii la bugetul de stat

Este legal ca drepturile privind despagubirile ca urmare a confiscarii abuzive de catre statul roman sa fie blocate sau sa se retina obligatiile catre bugetul de stat? Dupa 16 ani de demersuri primim despagubire partiala si aceasta este blocata de datorii incerte la bugetul de stat.

Alte discuții în legătură

Aplicarea ougnr.10/2013 petricadracea petricadracea “ Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat neconstitutionale doua prevederi prin care statul putea sa restituie in 10 ani despagubirile pentru ... (vezi toată discuția)
Confiscare casa in 1959 pt detinere de aur. sanse retrocedare? emilou emilou cunosc pe cineva a carui matusa a fost condamnata in 1959 la 7 ani inchisoare in baza legii 284 din 1947 (pentru detinere si trafic de aur). Totodata, in ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare - certificare ContSters202218 ContSters202218 -Depunerea declaratiilor Persoanele juridice sau fizice la care isi desfasoara activitatea asiguratii sunt obligate sa depuna lunar la casele de asigurari ... (vezi toată discuția)