avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere fiscala

Cum pot radia de la plata impozitului un autoturism marca Trabant la care nu mai gasim nici un act si nici automobilul nu stim ce s-a intamplat cu el?
Autoturismul a apartinut tatalui meu care a decedat in 1993( iar noi mostenitorii platim anual impozitul pe masina) si stim ca il daduse in folosinta unui prieten de al lui inca din 1987.Nu stim nici cui la dat! Impozitul pe acel autoturism este platit la zi.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:22, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial solicitati la SPR evidenta auto situatia respectivului vehicul
Conditionat de raspunsul politiei analizati variantele de solutionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fara acte stelian77 stelian77 Buna seara, Tatal adoptiv si-a vandut masina pe incredere in anii \"90 , iar dupa cativa ani a decedat. Dupa cateva luni a decedat si mama. Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc o masina vanduta cu contract comodat,insa nu mai gasesc actele!!!? Iszlai Iszlai Am vandut o masina marca opel astra f din 1993 unei persoane cu contract comodat in 2014 ,mentionez ca am pierdut actele si nu mai stiu cum il cheama pe ... (vezi toată discuția)
Vânzare auto- fiscal Mioaraariton Mioaraariton Am vândut o mașina și urma sa ii scot fiscalul, asta la începutul lui 2019, am vândut-o printr-un intermediar și tot m-am rugat de el sa îmi dea actele ... (vezi toată discuția)