avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent redus
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent redus

Buna ziua!Sotul nu a luat aceea luna,sotia a inceput mai devreme cu 2 luni munca pt a beneficia de stimulent!Acesta a venit redus pe jumatate pe luna cand copilul a implinit 2 ani!De ce?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 12 Ianuarie 2018
Intrucat pe durata cat tatal trebuia sa fie in CCC, nu se primeste stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie mariana07 mariana07 Buna ziua, Am inceput munca in luna ianuarie pe 23, cu 60 de zile mai devreme, si vreau sa stiu stimulentul de insertie se plateste strict de la 2 ... (vezi toată discuția)