avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare

Firma la care lucrez a asigurat transportul tuturor oamenilor. Acum a inceput sa scoata transportul de pe anumite rute doar pentru a da afara oamenii. Am vazut in contractul colectiv de munca ca angajatorul are obligatia de a da fiecarui angajat drepruri egale in munca. Dar daca doar pentru unii ramane transportul si pentru unii nu atunci e corect? Pot castiga ceva in instanta in acest caz?

Alte discuții în legătură

Acord transport gratuit m.ella80 m.ella80 poate cineva va rog sa ma informeze cu privire la acordul intre angajat si angajator pentru asigurarea transportului gratuit? practici... (vezi toată discuția)
Bună ziua! o firmă care practică transportul în comun , doreste ... elena1957elena elena1957elena Bună ziua! O firmă care practică transportul în comun , doreste să inchida o ruta ( timp de o luna ) , pe motiv ca nu sunt multi calatori ( mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Concediere legala sau nu? BlaKy BlaKy Buna ziua, Firma la care lucrez urmeaza sa dea afara aproximativ 50 de oameni intr-o luna, fara sa fie declarata concedierea colectiva la ITM. Este aceasta ... (vezi toată discuția)