avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rejudecarea dosarului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rejudecarea dosarului

hotararea este luata,sotul plateste pensie alimentara unei concubine din trecut,in hotarare scrie ca ''nu a cerut probe''pentru recunoastere copil(copilul poarta numele sau).Se mai poate face dosar cu alte probe la o Instanta Superioara(mama si copilul stau in Roman)de exemplu la Tribunalul Piatra Neamt avand in vedere domiciliul concubinei?(pentru rejudecare)
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 08:07, 16 Octombrie 2009
Buna ziua,

termenul pentru tagada paternitatii este de mult depasit;

nu se mai poate face nimic;

Avocat Boncu
Atata timp cat exista o hotarare definitiva si irevocabila prin care s-a solicitat stabilirea paternitatii copilului x in persoana sotului, aceasta nu mai poate fi contestata. Sotul dv. putea sa se apere in timpul acelui proces...;)
in cazul in care se gasesc probe ca nu coincide data nasterii copilului cu relatia avuta cu concubina.el a stat din februarie-noiembrie(doar in martie au avut contacte intime)cand s-a nascut copilul(la termen,greutate normala)se poate aduce in instanta pentru testul de paternitate?se mai poate face ceva(copilul ar 13 ani acum)
Aceste aparari trebuia facute atunci, acum sunt tardive si inadmisibile. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere test paternitate crystyna80 crystyna80 Buna ziua tuturor,o mica nelamurire am.Sotul meu avand o relatie cand avea 16 ani,nefiind copt la minte si nestiind sa se apere,a rezultat o fetita(care de ... (vezi toată discuția)
Declarare minor din afara casatoriei? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua am o cumatra care debea a nascut de o saptama si nu poate sa ii faca certificat de nastere (anul trecut luna aprilie 2018 a bagat divort de primul ... (vezi toată discuția)
Buna Baubau1 Baubau1 Buna ziua sunt căsătorit de 10 ani cu soția mea avem împreună o fetiță de 3 ani si acum este însărcinată cu alt bărbat noi ne-am hotarat sa mergem ... (vezi toată discuția)