buna ziua ,am avut o pensie de incapacitate ,boala ,am suferit un accident ,nelaborar ,in 2006 mi sau facut vreo 6 operati pe corp ,mecanizm introdus in sold ,sting ,dupa un an ,o tumore renala la rinichiu sting ,care lau scos afara ,,fiere scosa afara ,2 operati hernie ,invelit tot totracele cu plasa elaxtica ,genuchiul sting operat ,ostroporoza ,nu pot sa ridic ,mai mult de 15 kg,,pensia am capatato in 2010,de gradu 3 ,dupa aceea ,am trecut la gradu 2 ,dupa ce mia estit medicul ,de comisie ,la pensie ,am trecut la altul ,la comisie cind mam prezentat ,cu planul de recuperare ce ,avem de facut referatele ,ca sa ile prezint ,prima voba cind ma vazut ,ma intrebat ,CE AM FACUT CU RINICHIUL. ma intrebat pe un ton de parca eu lam vindut ,mia taet un grad ,ca el nu stie cine mila dat ,iar anul urmatot ,mia taet definitiv pensia ,zicind ca pom sa mai lucrez ,,ca am ani putin de cotizare 24 ani de munca santider ,deci dom doctor ,NASTASE a considerat ca eu mai pot lucra ,la virsta de 60 ani cu 6 operati ,si alte boli ,ce le mai am cronice ,de auzid doar cu un aparat auditiv ,cind se defecteza ,sunt surt ,mai mult de jumatate ,omului normal ,,as dori si eu unde sa apelez ,sa-mi recapat pensia sunt singur si nici nu ma pot intretine ,am facut contestatia ,sunt 8 luni de cind am depuso ,dar nu-mia venit nici un raspuns ,am sunt dar nu raspunde nimeni stau toti ascunsi ,si nu fac nimic ,exact ca lupi minca oia si fug ,datim va rog un sfat ce pot sa fac ,va multumesc