avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... pensionar de boala
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

pensionar de boala

doresc sa stiu ,daca mise inpoziteza pensia mea ,care o primesc din spania ,in urma un ui accident rutier ,unde misa efectuat 6 operati pe corp ,cu rinichi scos ,fiere scoasa ,tije bagate in sold trecoaste rupte 2 operati de hernie invelit cu plasa elastica ,suma pensiei este de 500e ,etc ,am detinut si in romania o pensie ,dar doctorul de comisie mia taeato ,pe motivul ca am 60 de ani si inca mai pot munci pina la cea de drept sa referit ca am ani putini de cotizare 23 de ani munciti in tara ,este posibil ,sa mi-se tae o pensie de boala ,pe care o merit ,iar acum ,sa-mi inpoziteze ,si pe cea din spania ,doresc sa fiu si eu sigur ,ca sa stiu ce voi face ,in aceste conditi vitrege ,am sa-mi cer cetatenie ,spaniola ,aici nu se pote trai,cu aceste taxe ,si taeri de pensi ,,va multumesc astept ,un rasp
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
teugeniu@yahoo.com, utilizator
@teugeniu

Va rog sa va limitati a deschide un singur topic cu problema pe care o aveti. Deja v-am raspuns in celalalt topic.
Am sa inchid acest subiect.
O seara buna!
Moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala in spania - nerecunoscuta in romania Medardo Medardo Buna ziua, sunt stabilit in Spania de 15 ani si din septermbrie 2014 am o pensie medicala permanenta si absoluta cu grad de invalabilitate de 33% . Cei de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala ,taeata teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com buna ziua ,am avut o pensie de incapacitate ,boala ,am suferit un accident ,nelaborar ,in 2006 mi sau facut vreo 6 operati pe corp ,mecanizm introdus in sold ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com Se pot impozita pensile romanilor care au rezidenta in Spania plus mutatia la primarie si drept de sedere au dreptul sa impoziteze pensile ? (vezi toată discuția)