avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... tigara electronica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

tigara electronica

Buna seara,
Fiul meu minor a achizitionat acum o saptamana o tigara electronica, iar eu am descoperit acest lucru si-as vrea sa returnez produsul la comerciant.
Mentionez ca produsul a fost desigilat, insa imi puneam intrebarea daca magazinul avea voie sa comercializeze acest tip de produs minorilor.
Am cautat in legea nr.15 din 2016 si nu am gasit nimic in acest sens. ma puteti ajuta cu un raspuns?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Returnare produse achizitionate online MonicaA MonicaA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: Am achitionat online o tigara electronica hibrid(este un dispozitiv electronic care ... (vezi toată discuția)
Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Accizare nicotina pentru uz personal CristiDumi CristiDumi Cumpar ocazional (cam la 6 luni) cate o sticluta de nicotina (cca 100ml) din SUA, pentru utilizare in lichidul de tigara electronica, pentru consum propriu (eu ... (vezi toată discuția)