avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rezumat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rezumat

Incepand cu data de 01.01.2018 s-au adus unele modifcari in legislatie. Am rugamintea sa facem un rezumat ca sa le putem implementa cu succes in cadrul Asociatiilor de proprietari.

Eu voi mentiona cele pe care le stiu. Acolo unde sunt intrebari, am rugamintea sa raspundeti:

1. D112 aferenta lunii ianuarie 2018 se depune pana la data de 25.02.2018.
Plata contributiilor catre ANAF pt ian 2018 se face pana la data de 25.02.2018
2. Modificarea salariului brut se face printr-o anexa la contractul de munca sau se semneaza un nou contract?
3. In Revisal se inregistreaza modificarea pana in martie 2018 sau trebuia pana pe 31.12.2017?
4. Declaratia 101 privind impozitul pe profit care se depunea in primele luni ale anului se va completa anul acesta (2018) de catre ANAF.
Ce alte declaratii mai trebuie depuse ( intreb in general, nu obligatoriu incepand cu 01.01.2018 ?)
5. Foaia de prezenta pentru angajati este obligatorie incepand cu septembrie 2017. Deasemenea aceasta foaie se prezenta se completeaza si pentru cei cu contract de mandat : presedinte, cenzor?
6. Ce alte obligatii mai au asociatitiile de proprietari : documente de inregistrat, declaratii, plati etc pentru a functiona in conformitate cu legislatia in vigoare?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Formulare asociatii proprietari dumitrucera dumitrucera Am rugamintea sa-mi comunicati ce declaratii sunt obligate asociatiile de proprietari sa depuna la ANAF. Mentionez ca presedintele si cenzorul beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
neinscriere in reges favex favex Avem o asociatie de proprietari cu 16 membri. Avem presedinte , comitet executiv, administrator, femeie de serviciu si cenzor ultimii 3 fiind angajati part ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre angajatii unei asociatii de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Urmeaza sa fiu administrator cu Contract Individual de Munca al unei asociatii de proprietari. Sunt inregistrata in Revisal, ANAF. 1.Ce formulare trebuie ... (vezi toată discuția)