avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de apa curenta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de apa curenta

buna ziua, anul trecut am cumparat o casa si cand am trecut contractul de apa am citit in mod eronat apometru , eu am crezut ca ultima cifra nu se citeaste , si nu mi am dat seama ca e altfel de apometru , am trecut 102 m cubi in loc de 1002, ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:01, 4 Februarie 2018
Probabil va referiti la index si nu la consum.
Mergeti la furniorul de apa cu o cerere in care solicitati modificarea indexului pe motiv ca ati citit eronat contorul de apa, faceti o poza, o printati si o anexati la cerere.
Cum aveti contractul de furnizare, transmiteti dvs indexul sau vin ei sa il citeasca lunar, trimestrial?
e cam haos din cate stiu trebuie sa vina sa il citeasca ei , dar eu sunt doar o zi pe luna acasa asta fiind sambata , da la numarul acela de pe apometru , cand am facut contractul sa trecut ca apometru porneste de la 102 am citit eronat si el normal pornea de la 1002
Pentru a nu fi haos conveniti sa le trimiteti indexul printr-o modalitate acceptata de comun acord, telefonic, email, sa vina sa il citeasca trimestrial si apoi sa faca regularizare.
Modalitatea de transmitere/citire a indexului trebuie sa fie inscrisa in contract.

Cum este scris in contract la citirea consumului?
sincer sa fiu nu am citit contractul , dar miam dat seama de greseala inainte de a pleca din localitate , cand am citit apometrul si imi indica 1008 sau mai exact 01008 atunci mi am dat seama ca eu am consumat mult mai mult decat 0,8 metri cubi si ca acel 8 din capat indica metri cubi itregi , oare nu o sa faca figuri astia daca le spun ca sa facut eroarea asta , nu o sa zica , ca am consumat eu 900 de metri cubi ?
Nu au de ce sa faca figuri, explicati cat mai simplu ca a fost o eroare de citire.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Factura mare apa pasg pasg Buna dimineata!Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Locuiesc intr-un sat cu canalizare de la o firma privata.De unde plateam cam 60 lei, luna trecuta am platit ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)