avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Vanzare placi electronice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Vanzare placi electronice

Salut ! Eu fac placi electronice si as vrea sa ma fac PFA sa le vand prin intermediul magazinelor de pe strada si online. Am vazut ca imi trebuie anumite coduri CAEN. Ce coduri CAEN sunt pentru mine ? Nu sunt prea sigur si as dori sa intreb aici cel mai bine. Trebuie sa am si casa de marcat ?

Alte discuții în legătură

Ce imi acte imi trebuiesc pentru vanzarile online papaceala papaceala Buna ziua! As dorii sa fac in magazin online si m-am gandit sa-mi deschid un PFA (motivul este ca daca esuez sa il pot inchide, este mult mai usor) problema ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791, magazin online DreamBig DreamBig Pfa cod caen 4791, magazin online. Salut, vreau să-mi deschid un magazin online pe un pfa ce deja îl am, din câte știu trebuie să adaug codul caen 4791. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)