avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

Am cumparat o masina matriculata pe Ialomita am facut contractul de instrainare am fost cu persoana respectiva la e la primarie a atit inpozitul la masina si mia stampilat contractele acuma ce urmeaza sa fac eu in continuare cu contractele sau sa fac o noua inmatriculare a masini ?
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Buna seara ,

foarte simplu
Mergeti cu dosarul complet
Contract vinzare cumparare
copie carte
talon
Important sa achitati taxa de 37 lei pentru preschimbare talon
taxa de schimbare placute Numar din cite stiu se plateste pe loc la ghiseu.
In functie de judet faceti programare online pentru inscrierea masinii sau cu numar de ordine la ghiseu.
astai Tot

SUCCES

A am uitat ,va trebuie si copie dupa buletin
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
Avocat Minoi Marian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)