avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scandal cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scandal cu vecinii

Bună ziua , în urma unor discuții cu vecina , care de când am licitat împreună pt locul de parcare și în cele din urma l-am obținut mereu s-a luat de mine adresandu-mi cuvinte jignitoare sau amenințări. joi la fel s-a luat de mine și soțul iar ea a încercat sa mă lovească eu ferindu-mă cu portofelul, menționez ca aveam și copilul de 1 an în brațe. s-A lovit în coltul portofelului și si-a spart buza. A fost legitima apărare pentru a evita sa mă lovească pe mine sau pe copil. A urcat sus la vecinul de la 1 ca sa vadă acestea ca îi curge sânge de la buza. vecina a chemat politia și a depus plângere împotriva noastră iar cei de la etajul 1 au mărturisit ca au fost de fata ceea ce este o minciuna. Avem înregistrarea în care ei recunosc ca nu au fost de fata dar ei așa vor spune ca au văzut totul. vecina cu pricina si-a scos un certificat medico legal pt o simpla buza sparta doar ca sa ne facă rău. Ce este de făcut în acest caz ? Noua încă nu ni-a luat nico o declarație.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
lucaandreia, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se cercetează fapta în REM deocandată (in rem, expresie latină folosită pentru a desemna împrejurarea că efectele unor acte sau măsuri procesuale se referă numai la faptă. Începerea urmăririi penale este o activitate care se realizează in rem, pentru că toate condiţiile legale referitoare la declanşarea urmăririi sunt legate exclusiv de fapta penală.) Și oricum, o buză spartă nu e cauzatoare de ,,moarte,, Constituie in forma agravata, „lovirea si alte violente care au pricinuit o vatamare ce necesita pentru vindecare ingrijiri medicale de cel mult 20 de zile” , in rest totul e CAN-CAN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala ? cum se procedeaza. ceoby ceoby Salut Doresc si eu un sfat in urmatoarea speta. Eu sunt jurist cu licenta, nu am practicat niciodata. Vreau sa stiu daca il pot reprezenta pe fratele meu ... (vezi toată discuția)
Declaratii false catciortes catciortes Am primit o citatie de la politie precum ca asi fi agresat fizic o vecina de 70 de ani. Lucrul acesta este total neadevarat, conflictul rezumandu-se doar la ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de loviri si alte violente DonMusso DonMusso Aseara am fost victima unei agresiuni(am certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale fara complicatii) si doresc sa va intreb: daca depun ... (vezi toată discuția)