Bună ziua , în urma unor discuții cu vecina , care de când am licitat împreună pt locul de parcare și în cele din urma l-am obținut mereu s-a luat de mine adresandu-mi cuvinte jignitoare sau amenințări. joi la fel s-a luat de mine și soțul iar ea a încercat sa mă lovească eu ferindu-mă cu portofelul, menționez ca aveam și copilul de 1 an în brațe. s-A lovit în coltul portofelului și si-a spart buza. A fost legitima apărare pentru a evita sa mă lovească pe mine sau pe copil. A urcat sus la vecinul de la 1 ca sa vadă acestea ca îi curge sânge de la buza. vecina a chemat politia și a depus plângere împotriva noastră iar cei de la etajul 1 au mărturisit ca au fost de fata ceea ce este o minciuna. Avem înregistrarea în care ei recunosc ca nu au fost de fata dar ei așa vor spune ca au văzut totul. vecina cu pricina si-a scos un certificat medico legal pt o simpla buza sparta doar ca sa ne facă rău. Ce este de făcut în acest caz ? Noua încă nu ni-a luat nico o declarație.
Se cercetează fapta în REM deocandată (in rem, expresie latină folosită pentru a desemna împrejurarea că efectele unor acte sau măsuri procesuale se referă numai la faptă. Începerea urmăririi penale este o activitate care se realizează in rem, pentru că toate condiţiile legale referitoare la declanşarea urmăririi sunt legate exclusiv de fapta penală.) Și oricum, o buză spartă nu e cauzatoare de ,,moarte,, Constituie in forma agravata, „lovirea si alte violente care au pricinuit o vatamare ce necesita pentru vindecare ingrijiri medicale de cel mult 20 de zile” , in rest totul e CAN-CAN.
Declaratii false
catciortes
Am primit o citatie de la politie precum ca asi fi agresat fizic o vecina de 70 de ani. Lucrul acesta este total neadevarat, conflictul rezumandu-se doar la ... (vezi toată discuția)