avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensiei alimentare

tatal biologic al copilului nu-mi plateste lunar suma scrisa pe hotarare,ci mai putin sustinand mereu ca nu are de unde.am facut plangere la politie,iar el a dat o declaratie ca nu poate plati mai mult.cum pot sa-l oblig sa-mi dea suma datorata pe luna exacta dupa cum scrie in hotarare+diferenta adunata din urma?
Cel mai recent răspuns: crystyna80 , utilizator 23:16, 15 Octombrie 2009
Ce fel de plangere ati facut la politie...pentru abandon de familie?
da ,abandon de familie
si neplata intregii sume
Care a fost solutai organului de urmarire penala? Neinceperea urmaririi penale sau a fost dipusa inceperea urmaririi penale.
Ati demonstrat ca neplata pensiei de intretinerea in cuantumul stabilit se face cu rea credinta?
organul de politie l-a cautat la domiciliu ,iar el a dat o declaratie in acest sens ca nu este rau intentionat,ci doar ca nu poate face plata total deoarece are un salar mic si 1 sotie(este recasatorit)cu 2 copii sub intretinere,sotia lui nu lucreaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familie- neplata pensie ContSters269846 ContSters269846 buna ziua,daca ai facut plingere impotriva fostului sot pt neplata pensie de intretinere si au dispus neinceperea urmariri penale, am facut recurs nefiind ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, In cazul in care tatal nu a platit pana acum pensia de intretinere a copilului, s-a strans o suma frumusica, stiu ca se poate executa silit, dar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MarianaBuicaru MarianaBuicaru Buna tuturor, sunt divortata si am doi copii cu fostul sot. L.am dat in judecata pentru pensia alimentara iar el nu mi.a platit decat de 3 ori, suma fiind de ... (vezi toată discuția)