avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Escrocherie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Escrocherie

Buna ziua ! Impreuna cu alte persoane am fost victima unei escrocherii care mi-a adus un prejudiciu de peste 8000 lei. Am depus plangere la politie in luna iulie 2017 iar pana in ziua de azi nu am fost inca chemata la audieri. Exista vreo sansa sa imi recuperez prejudiciul in cazul in care inculpatul nu are bunuri ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:47, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da, ne-am constituit parte civila . Intrebare : daca executa pedeapsa cu inchisoarea scapa de obligatia returnarii prejudiciului ? Va multumesc !
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa va achite prejudiciul, insa e destul de dificil de executat daca nu are nici un bun pe numele sau.

Alte discuții în legătură

Sanse pentru suspendare la recurs ? Cristina711 Cristina711 Revin cu cazul meu de talharie. Pentru unul din cei care l-au savarsit s-a stabilit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni, iar pentru celalalt o pedeapsa de 4 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Mediere penala Marianmatee Marianmatee Buna ziua, Am facut medierea penala in.care am recuperat.un sfert.din paguba restul.cu.promisiune pt urmatorii.doi.ani! Ideea este.ca.nu am.avut ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)