avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Teren tineri casatoriti
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Teren tineri casatoriti

Buna seara,cine vrea si ma poate ajuta cu un raspuns...
In anul 2014 am depus dosarul pt terenul tineri casatoriti ....am primit o scrisoare ca s-a luat in vedere cererea noastra...am mers in 2015 in vara,mi s-a spus ca sa asteptam pana in toamna....in2016 am mers din nou la primarie ,spuneau ca nu au fonduri...in2016 s-au casatorit altii doi tineri si au primit teren pt ca au avut cunostinte...in 2017 am auzit si noi si am mers din nou la primarie ni s-a spus ca nu au fonduri...si tot asa...suntem in 2018 acum ce o sa mai zica? Intrebarea mea este: unde as putea sa merg sa ma interesez mai concret de chestia asta sau sa depun o plangere sa se faca totusi ceva....noi taxe si impozite platim dar drepturile noastre unde sunt?

Alte discuții în legătură

Teren tineri casatoriti Ursaandreea2017 Ursaandreea2017 Buna seara,cine vrea si ma poate ajuta cu un raspuns... In anul 2014 am depus dosarul pt terenul tineri casatoriti ....am primit o scrisoare ca s-a luat in ... (vezi toată discuția)
Condamnare mai veche in italia ContSters504347 ContSters504347 Bunaseara tuturor.In 2013 am fost arestat in Italia,iar in februarie 2014 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare.In aceeasi zi in care am fost dus ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat Georgiana2690 Georgiana2690 Buna seara , am si eu o întrebare : taxa de habitat este legală conform legii ? Adică mai concret , de la primăria unde locuim am primit o scrisoare in ... (vezi toată discuția)