avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara,
In curand trebuie sa imi depun dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului. Lucrez in bucuresti si am buletin de bucuresti, dar rec
ent am aflat de la munca faptul ca angajatorul mi-a platit contributiile, inclusiv sanatatea in sibiu (la momentul angajarii aveam buletin de sibiu). Dintr-o discutie a sotului cu o proaspata mamica, am aflat ca si ea era in aceeasi situatie si ca a trebuit sa aduca la dosar (in bucuresti) o dovada din localitatea de unde i s au virat cotizatiile de catre angajator. Problema e ca nu a retinut de la ce institutie si despre care cotizatii era vorba (sanatate sau altele). Stie cineva ceva in acest sens?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dara25 dara25 Buna seara, as avea nevoie de o informatie. In cateva luni o sa imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului. Domiciliul il am in bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Plata concediului postnatal si a indemnizatiei pentru ccc janina1001 janina1001 buna ziua, imi puteti spune,va rog,cine plateste aceste concedii,respectiv concediul de 126zile si concediul de crestere copil,angajatorul sau statul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj elena - alina elena - alina am fost angajata in data de 26 aprilie 2010 la un market din Bucuresti. In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 11 februarie 2011 acest magazin s-a inchis ... (vezi toată discuția)