avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit persoana cu handicap grav
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit persoana cu handicap grav

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca o persoana cu handicap grav mai poate beneficia de scutire de impozit si care este motivul pt care primaria impoziteaza in continuare aceste persoane,daca exista cadru legislativ care permite acest lucru
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:14, 16 Ianuarie 2018
Daca titularul certificatului de incadrare in grad de handicap grav sau accentuat a depus documentul la administratia fiscala,aceasta are obligatia sa dispuna neconditionat aplicarea disp cod fiscal si L nr 448/2006 respectiv facilitatea scutirii aferent impozit casa/teren de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Handicap gradul 2 narianion42 narianion42 persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane? (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)